Tape Extensions

Hair Extensions

Kostnadsfri Konsultasjon

Vi har mulighet til å sette opp konsultasjon og time til påsetting  samme dag da vi sammarbeider med GL og har kort avstand til lageret dems.

Vi tilbyr gratis konsultasjon i vår salong der vi sammen blir enige om farge, lengde og mengde for å skape ditt drømmehår. Da er det mulig å oppgi en eksakt pris. Keratin extensions leveres i 43 naturfarger , bronde , rooted og flow kombinasjoner . Spesialfargene koster noe mer enn naturfargene. Vi har mulighet for å sette opp konsulatsjon og time samme dag da lageret til Great Lengths ligger på andre siden av gaten. En ca pris kan vi gi over epost på support@ecocult.no . 

 

Depositum

For å sette opp en ekstensionstime tar vi 30 % av totalsummen på behandlingen. Kan vippses til 511261. Merk med "DEPOSITUM"

 

Tape Extensions

 Tapen kommer både med og uten hår på toppen av festet

Tapefestet sitter i håret 6-8 uker og kan brukes om igjen optill 3 ganger .

 

1 pakke GL TAPE inneholder 10 fester / 5 sandwicher og leveres i lengdene 35cm, 45cm & 55cm.

 

1 pakke GL Tape LUX med hår på toppen av festet inneholder 10 fester / 5 sandwicher og leveres i lengdene 35cm og 45 cm. Ved å bruke en pakke med Lux i kroneområdet gir et usynlig resultat.

 

Ofte stilte spørsmål om Tape Extensions

 

Hvor mye hår er normalt å bruke ?

Volum , egen lengde: 1-2 pakker

Volum & litt forlengelse: 3-4 pakker

Forlengelse: 5 – 7 pakker

Forlengelse over 20 cm av eget hår: 8-10 pakker

 

Se vår veilendene Prisliste her. ( link)

Om Great Lengths hair extensions

Great Lengths 100% ekte hår er etisk handlet, kan spores fra start til slutt, og har en veldig høy kvalitet derfor har the Little Princess Trust eksklusivt akseptert å ta imot donasjoner av Great Lenths Hair extensions ! Gjennom å donere ditt brukte Great Lengths hår til the Little Princess Trust bidrar du med å hjelpe til å opprettholde identiteten til barn som lider av kreft og alopecia.