Keratin Extensions

Hair Extensions

Kostnadsfri Konsultasjon

Vi har mulighet til å sette opp konsultasjon og time til påsetting  samme dag da vi sammarbeider med GL og har kort avstand til lageret dems.

Vi tilbyr gratis konsultasjon i vår salong der vi sammen blir enige om farge, lengde og mengde for å skape ditt drømmehår. Da er det mulig å oppgi en eksakt pris. Keratin extensions leveres i 43 naturfarger , bronde , rooted og flow kombinasjoner . Spesialfargene koster noe mer enn naturfargene. Vi har mulighet for å sette opp konsulatsjon og time samme dag da lageret til Great Lengths ligger på andre siden av gaten. En ca pris kan vi gi over epost på support@ecocult.no . Se også våre veiledende priser her. ( link)

 

Depositum

For å sette opp en ekstensionstime tar vi 30 % av totalsummen på behandlingen. Kan vippses til 511261. Merk med "DEPOSITUM"

 

Keratin extensions

Vi har kurset alle våre frisører til å bli spesialister på GL hair extension, og våre frisører utfører alle de ulike festeteknikkene. Vi fester keratin extensions ved hjelp av kald ultralyd med maskinen ultrasonic 5000. Vi bruker også den klassiske maskinen GL3200 med varme som fester et og et feste. Man kan velge om man vil ha flate eller rundte keratin fester.

 

Multisonic

Multsonic er det seneste innen extensions teknologi. Den fantastiske maskinen gjør at man kan sette på 5 og 5 flate keratinfester og blande 2 farger i samme feste på en og samme tid. Påsett av keratin extensions tar da 1/3 av tiden som å feste et og et feste. En annen fordel er også at flate fester gir et naturlig resultat ( dette er også mulig å gjøre med en og en festeteknikk) .

 

Ofte stilte spørsmål om keratin Extensions  :  

Hvor mye hår er normalt å bruke ?

Volum behandling , egen lengde:  25-50 fester

Volum behandling & litt forlengelse: 75 - 100 fester

Forlengelse: 125 – 175 fester

Forlengelse over 25 cm av eget hår: 175 - 200 fester

 

Hvor lenge sitter keratin extensions ?

Mini keratin / halve fester : sitter i håret normalt 3-4 mnd

Hele fester : sitter i normalt hår 4-6 mnd

 

Hvor lenge det sitter kan variere av flere faktorer.

-  hvordan man pleier extensions

-  hvor raskt ditt eget hår vokser.

 

For at garantien på keratin extensions skal gjelde :

-  Må anvende Great Lengths pleie produkter.

-  Ikke kjemisk behandle håret når festene er i.

 

Tips:

-  Sov med løs flette.

-  Tren med en lav hesehale.

-  Unngå å ha håret i en hestehale når håret er vått.

-  Tørk festene etter vask.

 

 

Fjerning av keratin extensions

Når tiden er inne for å fjerne dine extensions gjør vi dette med et skånsomt løsningsmiddel fra Great Lengths som krystalliserer keratinet så det smuldrer. Ved hjelp ev en tang klemmer vi på festene så de løsner uten å skade kunden sitt hår.

 

Doner ditt extensions hår – Hår donor

Har du noensinne lurt på hva som skjer med dine hair extensions når du tar de ut?

 

Nå finnes det en måte å gi dine brukte hårforlengelser et nytt liv og i tillegg støtte et godt formål!

 

The Little Princess Trust er en hengiven veldedighetsorganisasjon som gir gutter og jenter i England og 19 andre land, som har mistet sitt eget hår ved kreftbehandling eller alopecia, nytt hår ved å donere ektehårsparykker.

 

Om Great Lengths Extensions

Great Lengths 100% ekte hår er etisk handlet, kan spores fra start til slutt, og har en veldig høy kvalitet derfor har the Little Princess Trust eksklusivt akseptert å ta imot donasjoner av Great Lenths Hair extensions ! Gjennom å donere ditt brukte Great Lengths hår til the Little Princess Trust bidrar du med å hjelpe til å opprettholde identiteten til barn som lider av kreft og alopecia.